Peepcoin doorstaat een sterke bearmarkt

De koersen van cryptocurrency zitten al enige tijd in een dalend patroon. De afgelopen 30 dagen heeft Bitcoin 25% in moeten leveren. Dit is nog niks vergeleken bij Ethereum (-35%) en Ripple (-29%). Tussen dit bloederig scénario blijft één cryptomunt opvallend stralen: Peepcoin.

De cryptomunt Peepcoin heeft alle reden om te stralen. Binnenkort gaat Peepcoin over naar DAPS, de privacy munt van de toekomst. Voor omgerekend 1 cent koop je op dit moment 10 peepcoins. Met een kleine investering van €10 ben je de gelukkige bezitter van ruim 11.000 van deze cryptomuntjes. Steeds meer beleggers krijgen lucht van de aankomende swap en gokken op een flinke koersstijging.DAPS is de nieuwe Vergecurrency

Peepcoin is niet altijd zo populair geweest. Eerder werd het verlaten door zijn oprichter en bleef eenzaam achter. De Peepcoin community gaf echter niet op. Na zorgvuldige overwegingen is besloten om Peepcoin om te zetten naar DAPS. Het gaat hier om een privacy cryptomunt die vergeleken wordt met Vergecurrency. Toch heeft Peepcoin of DAPS veel meer te bieden. Het heeft plannen voor een zogenaamde agressieve marketing waarbij DAPS over de hele wereld bekend wordt gemaakt.

Nu Verge te maken heeft gehad met een 51% aanval, zijn alle ogen gericht op het nieuwe anonieme betalingssysteem van 2018.

 

Koersverloop van Peepcoin

Het is onbekend wanneer de swap exacte plaatsvindt, dit zal waarschijnlijk in september 2018 zijn. Tot die tijd trekt deze cryptomunt steeds meer nieuwe investeerders aan. In de periode van 13 mei tot 13 juni 2018 is Peepcoin bijna 500% gestegen. Dit is heel wat anders dan de flinke dalingen bij andere cryptomunten.

In de week van 6 juli tot 13 juli krijgen cryptomunten de hardste klappen. Het vertrouwen in de crypto toekomst lijkt een stuk minder te zijn geworden. Over deze laatste 7 dagen verliest Bitcoin ruim 15%, Ethereum 21% en Ripple 20%. Dat Peepcoin in deze sterke bearmarket toch met 6,4% stijgt, geeft ons wel vertrouwen.Peepcoin kopen

Wie in de toekomst van Peepcoin/DAPS gelooft, kan beter niet te lang wachten. Met de komst van nieuwe investeerders zal de koers mogelijk blijven stijgen. Peepcoin is goed verhandelbaar tegen Bitcoin. Het beste is de cryptocurrency exchange Bluetrade, die later ook de swap ondersteunt. Hier kun je trouwens ook de Nederlandse Gulden omzetten naar Bitcoin, en vervolgens weer Peepcoin van aankopen.

Eerst Bitcoin aankopen kan natuurlijk ook. De meest eenvoudige manier is Bitcoin kopen via het Nederlandse Platform Litebit.eu. Van hieruit is het vrij gemakkelijk om Bitcoin naar Bluetrade te sturen.

Op de website van DAPS wordt afgeraden om Peepcoin op Coinexchange te kopen. De reden hiervan is ons niet bekend, toch vinden we dat we deze waarschuwing ook hier moeten plaatsen.

De nieuwste DAPS wallets zijn klaar voor de swap. Download de officiële wallet via deze website. Hierbij is er keuze uit een wallet voor Windows, Mac of Linux. De handige video’s op de website geven een duidelijke handleiding over het installeren en instellen van de wallet.